The Happiness Troupe

Wat is dat nou, The Happiness Troupe?!

Het is surrealistisch om hier eindelijk te schrijven! Na talloze gesprekken over The Happiness Troupe zijn we eindelijk geland. Onze missie? Ervoor zorgen dat jij kan vieren wat je maar wil. En dat iedereen met je mee kan vieren. Daarom werken we aan mooie, zorgvuldig geproduceerde spullen voor pasgeboren baby’s, verwachtingsvolle ouders, liefjes die gaan trouwen, iedereen die dapper genoeg is om zichzelf te zijn of te worden, en nog veel meer. Want waarom zou je voor minder gaan als je jouw mijlpalen op jouw manier kan vieren?

Wie het fantastische idee had om kleur toe te voegen aan de wereld, en een positieve verandering te zijn voor iedereen die het zou willen? Karen natuurlijk. Mijn lieve lief en verloofde, onze creatief, mijn grootste fan en zeker weten de meest romantische van het duo. Ze stelt zich altijd voor hoe goed de dingen zouden kunnen zijn, maakt de allerbeste cadeautjes die je kan bedenken (even serieus, wie krijgt er nou een zeefdruk voor kerst?!), en is met haar prachtige hoofd meestal in de wolken. Karen is uniek en vult elke kamer waar ze binnen stapt, met hopen charisma en een energie die niet per se vrouwelijk of mannelijk is, maar gewoon helemaal van haar. The Happiness Troupe wordt een reflectie van die unieke energie.

En dan ben ik er nog natuurlijk! Nienke, ultieme side-kick en ordeschepper. Ik zorg ervoor dat Karen kan creëren. Ik ben praktisch en hak gemakkelijk een knoop door, ben iets extraverter dan mijn lieve heremiet, en bijt me vast in mijn doelen. Na het leiden van teams en ervoor zorgen dat anderen hun doelen kunnen bereiken, ben ik helemaal klaar om The Happiness Troupe alles te maken wat het kan zijn.

We gaan ons stinkende best doen om ervoor te zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt als ze hier komen zoeken naar producten of verhalen, maar eerlijk is eerlijk, we zijn mensen en ze doen dit voor het eerst. Dus, vertel het ons als je vindt dat dingen beter kunnen, of als je vindt dat het fantastisch is. Wie weet luisteren we zelfs!

Leave a comment: